Izbornik

Duhovni pozivi

Duhovni pozivi

Duhovni pokret Kraljice Mira u svijetu 

Mjerodavne crkvene vlasti još uvijek nisu izrekle konačni sud o ovim ukazanjima koja su započela 1981., a traju i danas. činjenica je da je ovaj duhovni pokret, pokrenut porukama Kraljice mira, jedan od najvećih molitvenih pokreta u dvadesetom stoljeću. To je pokret koji živi u Crkvi i za Crkvu, budući da obuhvaća vjernike, redovnike, svećenike i biskupe koji su dali, i nastavljaju davati na više načina, svoje svjedočanstvo o mnogim duhovnim dobrima koje je Međugorje učinilo u životima mnogih vjernika, među kojima je zasigurno najvažniji povratak molitvi. Župni ured Međugorje i Informativni centar MIR Međugorje će rado primiti vaša svjedočanstva.

Poštovani, svrha i cilj ovog upitnika je pravljenje popisa svećenika koji su dobili poziv preko Međugorja, pa bismo vas zamolili da ispunite sljedeće podatke:

Ime i prezime:

Naziv biskupije ili redovničke zajednice:

  • dijecezanski svećenik;
  • časna sestra;
  • redovnik (koji red);
  • đakon;
  • student bogoslovije.

Adresa:

Kućni telefon:

Mobitel:

Kada ste prvi put posjetili Međugorje?

Koliko ste puta do sada bili u Međugorju?

Na jednoj stranici ukratko opišite na koji je način Međugorje utjecalo na Vašu odluku da postanete svećenik ili časna sestra?

Vaše mišljenje o Međugorju?

Kada ste se odlučili za studij teologije?

Gdje ste studirali (od……..do……..)?

Datum ređenja:

Što i gdje ste do sada radili kao svećenik nakon ređenja?

U susretima s hodočasnicima doznali smo da ste u Međugorju doživjeli ozbiljan duhovni zaokret. Međutim, nemamo dovoljno pismenih svjedočanstava o konkretnim plodovima pa vas molimo da ispunite gore navedeni upitnik. Ovi podaci će se isključivo koristiti za potrebe Informativnog centra Mir Međugorje. Unaprijed vam zahvaljujemo.

Odgovore poslati do 30.10. 2010. na e-mail adresu: MARIJANA JURIČIĆ: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Anketa