Izbornik

Ozdravljenje u Međugorju

Ozdravljenje u Međugorju

Ovih dana je u  Međugorje hodočastila i gospođa Colleen Willard iz Chicaga, SAD. Gđa. Colleen je 2003. godine doživjela potpuno tjelesno ozdravljenje za vrijeme svog boravka u Međugorju. 2001.joj je dijagnosticiran tumor na mozgu koji se nije mogao operirati, ali pored tumora dijagnosticirano joj je još i 13 drugih bolestiju, te je poradi svega toga ona došla u Međugorje 2003., nepokretna, u strašnim bolovima i u invalidskim kolicima. Nije bila u stanju brinuti se o sebi, te je jedan od njenih sinova preuzeo brigu o njoj, čak je i iz škole izostao u tom razdoblju, dok je njezin muž radio kako bi prehranio obitelj.

Već prvog dana boravka u Međugorju, Colleen je u pratnji svoje grupe otišla posjetiti vidjelicu Vicku koja se pomolila nad njom. Tijekom molitve ona je počela osjećati neobjašnjivu toplinu u svojoj glavi, te je zajedno s mužem nakon toga otišla na svetu misu. U trenutcima pretvorbe, ona svjedoči kako je postala potpuno nesvjesna svega oko sebe i samo je čula glas za koji ona vjeruje da je bio Gospin, koji ju je upitao: «Hoćeš li dati svoje cijelo srce i svoju cijelu dušu mom Sinu Isusu?»

Kad je odgovorila Da, glas je ponovno upitao: «Hoćeš li dati svoje cijelo srce i svoju cijelu dušu našem Nebeskom Ocu?», a ona je ponovno izrekla svoje Da. Glas je upitao još jednom: «Hoćeš li dati svoje cijelo srce i svoju cijelu dušu mom zaručniku Duhu Svetom?»

Colleen je još jednom rekla Da. Glas je potom rekao: «Kćeri, sada si zaista moja kćer.» Otvorila je oči i ispred sebe ugledala svećenika koji je prinosio hostiju njenim ustima. Colleen tvrdi kako onda kad je hostija dotakla njezin jezik, vrelina koju je osjećala u svojoj glavi još od trenutka kad je Vicka molila nad njom ju je napustila tada, a zajedno s vrelinom i bol koju je ona osjećala 24 sata dnevno sve te protekle godine. Osjećala je kako se njezino fizičko stanje popravilo, te je pokušala hodati i uspjela u tome. Napokon je mogla činiti sve ono što već dugo nije uspjevala sama - obući se, jesti, hodati i sve ono što zdravi i sposobni ljudi uzimaju zdravo za gotovo. Sljedećeg dana se sa svojim mužem i skupinom hodočasnika popela na Brdo ukazanja i na tom mjestu je iskusila i duhovno ozdravljenje.

Po povratku kući u Sjedinjene Države, tim njezinih liječnika potvrdio je kako je potpuno izliječena od tumora na mozgu, ali i od svih ostalih bolestiju od kojih je bolovala. Danas gospođa Colleen putuje svijetom svjedočeći Božju iscjeliteljsku moć, ali i Gospinu prisutnost ovdje u Međugorju.

DV