Izbornik

Vicka Ivanković - Mijatović

Vicka Ivanković - Mijatović

Vicka Ivanković – Mijatović je rođena 3. rujna 1964. u Bijakovićima, župa Međugorje. Ima svakodnevna ukazanja i danas. Gospa joj je povjerila devet tajni, a njezina svakodnevna ukazanja će prestati kada dobije desetu tajnu. Vicka je udana, ima dvoje djece i živi u Krehin Gracu kraj Međugorja. Molitvena nakana koju joj je Gospa povjerila je za bolesne. Vicka je posvetila svoj život svjedočenju i molitvi za bolesne.

Rođenje: 3. rujna 1964., Bijakovići, župa Međugorje
Mjesto prebivališta:
Krehin Gradac pored Međugorja

Obitelj: udana, dvoje djece

Svakodnevna ukazanja: 24. lipnja 1981. - do danas
Broj otkrivenih tajni: 9
Posebna misija: objavljivanje Gospinog životopisa
Molitvena nakana: za bolesne

Vicka je provela godine stojeći na stubištu ispred svoje rodne kuće gdje je prenosila Gospine poruke kako je najbolje znala. Čak i kada nije bilo prevoditelja i dok ona nije znala niti riječ stranih jezika, činilo se kako njezin jezik svi razumiju. Bio je to topli govor, pogled pun ljubavi koji liječi i hrabri. Mnogi kažu kako ih ozdravlja sam pogled na njezino lice. Vicka i danas žrtvuje nesebično svoje vrijeme u službu drugih, potrebitih, bolesnih i beznadnih, često zna danima svjedočiti i moliti bez trenutka predaha, bez da se na njezinom licu može iščitati trunka umora ili nestrpljivosti. Uvijek je skromna i kaže kako je to dar koji je ona primila i mora ga dati drugima -vratiti osmijeh i nadu na tužna i klonula lica i duše.

Ona je zajedno sa Jakovom imala iskustvo da im je Gospa pokazala raj, čistilište i pakao. Nakon tog iskustva je Gospa tražila veće žrtve od nje i Vicka ih je bez pogovora i dodatnih objašnjenja prihvatila. Godinama je bolovala, bila u stanju bez svijesti kada bi samo par trenutaka prije ukazanja postajala svjesna svijeta i stvarnosti oko nje. Njezinoj obitelji je takva žrtva teško padala, a ona bi ih uvijek hrabrila i molila da ne traže od nje da joj Gospa to ukloni, jer po toj žrtvi ona spašava mnoge duše.

 

Gospa je i Vicki povjerila svoj životopis i ona ima ispisane tri pune bilježnice. Kada vrijeme dođe za to, svećenik kojeg će odabrati imat će zadaću to objaviti svijetu.