Izbornik

Dragi prijatelji Međugorja!

Dragi prijatelji Međugorja!

U 40. smo godini Gospinih ukazanja. Kao i svaka majka, strpljivo i s ljubavlju svo ovo vrijeme Gospa želi uzeti naše živote u svoje majčinske ruke i naučiti nas miru i ljubavi, kako biti bliži Njezinu Sinu. Ona želi biti veza između nas i Nebeskoga Oca, naša Posrednica, da zagovara za nas i korača s nama u borbi protiv zloduha. Upravo nas Ona sa svojim Sinom, sve ove godine priprema za ova teška, ali i milosna vremena. Poziva nas i dalje na molitvu, post i obraćenje. U jednoj svojoj poruci Gospa kaže:

Draga djeco!

Zahvaljujem vam na svim molitvama. Hvala vam za sve žrtve. Želim vam reći, draga djeco, da obnovite poruke koje vam upućujem. Napose živite u postu, jer ćete postom postići i učiniti mi radost, da se ostvari čitav plan koji Bog planira ovdje u Međugorju. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! (Poruka, 26. rujan 1985)

Zasigurno bi mnogi od nas željeli doći u Međugorje i zahvaliti na svim milostima i ljubavi što smo ih preko Gospe primili. Iako je vrijeme pandemije, ograničenja i nemogućnosti hodočašća, ovaj put svi zajedno hodočastimo srcem. Slijedeći Gospine poruke, svi zajedno pokrenimo lanac posta i molitve u zahvalu Ocu nebeskom za milost što je dopustio našoj Gospi, Kraljici Mira biti s nama sve ove godine.

Post i molitvu započinjemo 8. svibnja, na dan Marije Posrednice i završavamo 24. lipnja. Kroz aplikaciju "Zahvalimo Gospi!", svatko od nas sa svojom obitelji i prijateljima, klikom na željeni dan posta, uključuje se u veliku zahvalu. Dan posta započnimo Molitvom za početak posta našeg fra Slavka Barbarića, sudjelujmo u sv. Misi, izmolimo krunicu, koja se u Međugorju svakodnevno moli svih ovih 40 godina.

Milosno je vrijeme! Darujmo ljubav Srcu Isusovu i Srcu Marijinu. Neka nas Oni vode putem svetosti da se ostvari Božji plan i Gospine nakane.

Molimo, postimo i ljubimo iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozimo da se svijet promijeni, da pobjede Srce Isusovo i Srce Marijino.

Odazovimo se Gospinu pozivu, našoj Kraljici mira!

Više informacija: medjugorje40.com