Izbornik

Godišnja Skupština Društva Vodiča za hodočasnike u župi Međugorje

Godišnja Skupština Društva Vodiča za hodočasnike u župi Međugorje

 Godišnja Skupština Društva Vodiča za hodočasnike u župi Međugorje održana je u subotu, 24.veljače, i to prva pod novim vodstvom na čelu s predsjednicom Marijom Čarapinom. Na dnevnom redu je bilo više stavki, a na samom početku se raspravilo o tekućim problemima i pozvalo na sudjelovanje na duhovnoj obnovi za voditelje i organizatore hodočašća, koja počinje u ponedjeljak, 26. veljače. Taj događaj će biti ujedno i prigoda za predstavljanje Društva.

 Članovi su birali nove članove Suda časti, njih pet je izabrano: Slavica Jerkić, Danijela Sušac, Ivanka Petrović, Križan Brekalo i Marija Pervan. Pedsjednica se zahvalila dosadašnjim članovima Suda: Snježani Zovko, Mirjani Soldo i Ivanu Bošnjaku. Izabran je i Rizničar Društva – Ivan Ostojić. Ova skupština je bila prigoda i za službenu zahvalu starom vodstvu, te je tako uručen i dar predsjednici iz prošlog mandata Jeli Odak.

Na samom kraju, trojica vjernih podupiratelja i prijatelja Društva, fra Miljenko Mića Stojić, Damir Ivanković Đani i Jago Vasilj, dugogodišnji tajnik Društva, primiljeni su u Društvo kao počasni članovi.

Zajedničko druženje i zakuska su se nastavili do početka večernjeg molitvenog programa.

 

Galerija 

DV